STEMPASSEN WORDEN VERSTUURD

Kralendijk – De komende weken worden de stempassen verstuurd aan de kiesgerechtigde inwoners. Als de stempas niet per post ontvangen is in de week van 1 maart dan kunnen kiezers vanaf 6 maart de stempas ophalen bij de afdeling Burgerzaken. Veelal zijn niet ontvangen stempassen een gevolg van het ontbreken van een brievenbus of mensen die verhuisd zijn en hun adres nog niet hebben doorgegeven aan Burgerzaken.

Aangezien de stempassen in Nederlands worden uitgegeven kan men op de webpagina https://www.bonairestemt.nl/stempas/ de vertalingen bekijken ter verduidelijking.

Let op: als je ook kiesgerechtigd bent voor de kiescollegeverkiezing, ontvang je thuis twee stempassen. Eén stempas voor de eilandsraadverkiezing en één stempas voor de kiescollegeverkiezing. Wil je voor beide verkiezingen stemmen? Neem dan beide stempassen mee naar het stemlokaal.

Voor het afhalen van de stempas kunt u vanaf maandag 6 maart terecht bij de afdeling Burgerzaken aan de Kaya Neerlandia 40 tijdens de reguliere openingstijden van 08.00 tot 15.00 uur. Indien de stempas niet is ontvangen vanwege een verouderd of verkeerd adres verzoeken we u om tevens uw adresgegevens correct in te schrijven.